Нашата история

Ние сме четирима амбициозни българи. Обединени сме от идеята за силна, будна и обединена студентска общност. 

 

Учим в Стопански Факултет на Софийски Университет и сме движещото звено на Бизнес клуб – организация, която съществува от 23 години и участниците в нея развиват своите лидерски, управленски и икономически умения, като практически решават реални казуси. Два са основните казуса, които се опитваме да решим от известно време: 

 

1/ Да подобрим материалната база и среда на нашия любим Софийски Университет. По-простичко казано ние сме група студенти, които искат да направят мястото където учат най-доброто в България.

Вече ремонтирахме 2 стаи, фоаето на последния етаж, направихме “Social Room”, сътворихме “Гаража” – първото споделено креативно работно място за студенти и облагородихме парка пред Стопански факултет!

 

 

2/ Да съградим общност, с която всички се гордеем. Общност, в която всички се развиваме. Общност, в която новите ни членове – първокурсниците на Софийски Университет минават обучения, уъркошопи и проекти, които развиват безпрецедентно техните умения!

Създадохме иницативи като “Business Club Аcademy”, “Welcome Week”, регулярни формални събирания и неформални партита.

 

Точно тези казуси се превърнаха и в наша кауза! В края на деня положителната промяна на средата ни и личния пример, който даваме с постъпките си са най-важните неща за нас, за да можем да вдъхновяваме и други млади българи.

Ако искаш да ни подкрепиш, можеш да го направиш като вземеш твоята СУниформа. Така и ти помагаш за изграждането на будна студентска общност, с която всички се гордеем и, в която всички се развиваме.