НАШАТА ИСТОРИЯ

Обединени сме от идеята за силна, будна и единна студентска общност. 

 

Учим в Стопански факултет на Софийски Университет и сме движещото звено на “Бизнес клуб” – организация, която съществува от 23 години, а участниците в нея развиват своите лидерски, управленски и икономически умения, като практически решават реални казуси. Два са основните казуса, които се опитваме да решим от известно време: 

 

1/ Да подобрим материалната база и среда на нашия любим Софийски университет. По-простичко казано, ние сме група студенти, които искат да направят мястото където учат най-доброто в България.

Вече ремонтирахме 2 стаи – фоайето на последния етаж направихме “Social Room” и сътворихме “Гаража” – първото споделено креативно работно място за студенти. Успешно облагородихме и парка пред Стопански факултет!

 

 

2/ Да съградим общност, с която всички се гордеем. Общност, в която всички се развиваме. Общност, в която новите ни членове – първокурсниците на Софийски университет минават обучения, уъркошопи и проекти, които развиват безпрецедентно техните умения!

Създадохме иницативи като “Business Club Аcademy”, “Welcome Week”, регулярни формални събирания и неформални партита.

 

Точно тези казуси се превърнаха и в наша кауза! В края на деня положителната промяна на средата ни и личния пример, които даваме с постъпките си, са най-важните неща за нас, за да можем да вдъхновяваме и други млади българи.

 

Ако искаш да ни подкрепиш, можеш да го направиш като вземеш твоята СУниформа. 

 

25% от печалбата на твоята СУниформа отиват именно за подобряването на материалната база на Софийски университет и за изграждането на будна студентска общност!