За нас

Ние сме Business Club, студентска организация на 22 години, част от Стопански факултет на Софийски университет. По-простичко казано ние сме група студенти, които искат да направят мястото където учат най-доброто в България! Искаме да създадем общност, с която всички да се гордеем, искаме да се чувстваме горди от това, че носим на раменете си мърч на Стопански факултет и на Софийски Университет.

Всяко едно движение в света се нуждае от обединяваща кауза. Нашата е положителната промяна на средата ни и личния пример, който даваме с постъпките си. Смятаме, че ние студентите можем да бъдем най-силното движение за промяна, само ни трябва нещо мъничко, за да ни сплоти - артикулите в сайта ни са част от това мъничко нещо, останалото ще го постигнем заедно! 

Купувайки си тениска, не просто си купувате дреха, вие ставате част от общността! Надяваме се, че самото създаване на тази серия артикули ще служи като успешен пример за това, че ако студентите имат желание да направят нещо в този университет, то може да се случи!